Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Varför Internet of Things (IoT)?

Varför Internet of Things?

Så varför bör du se Internet of Things (IoT) och uppkopplat som en del av din övergripande verksamhetsstrategi? För att spara kostnader, förbättra dina tjänster eller hitta nya intäktsströmmar? Drivkrafterna och behoven är olika beroende på ditt företag, din roll och dina ansvarsområden.

Varför IoT?

David Holecek

Director Connected Products and Services, Volvo Car Group

"Möjligheterna med den uppkopplade bilen är nästan oändliga. Vi kan hela tiden utvärdera och integrera nya funktioner som skapar värde för våra kunder".Michael Peterson

Head of Communications, Verisure Securitas Direct


"Vi utökar vårt erbjudande via partners för att skapa bredare och mer värdefulla tjänster för det uppkopplade och skyddade hemmet. Med vår mobilapp kan kunden kommunicera med allt från dörrlås och värmepump till larmet i bostaden."


Så här arbetar vi

Så här arbetar vi

Tillsammans med dig utvecklar vi uppkopplade lösningar som fullt ut utnyttjar möjligheterna med den digitala tekniken. Att skapa en bra lösning kräver en kombination av expertis, erfarenhet och skicklighet. Vi erbjuder tjänster som tar dig igenom hela processen - från början till slut.

Så här arbetar vi
Robert Bellwaldius, Chief Operations Officer

"Det som särskiljer oss är att vi är ett företag som uteslutande ägnar oss åt att designa och drifta uppkopplade affärslösningar. Vi har mer än 15 års erfarenhet och mer än 5 miljoner uppkopplade enheter över hela världen."

Robert Bellwaldius, Chief Operations Officer

Letar du efter en helhetslösning?

Letar du efter en helhetslösning?

Med Telenor Cloud Connect tar vi dig från A till Ö. Vi hjälper dig att optimera din produkt längs varje steg på vägen, från design och utveckling till daglig drift.

Telenor Cloud Connect
Letar du efter mobil uppkoppling?

Letar du efter mobil uppkoppling?

Vår globala Managed Connectivity-lösning är utformad för att hjälpa dig att framgångsrikt lansera, hantera och tjäna pengar på dina uppkopplade produkter och tjänster. Lösningen automatiserar leverans och hantering av mobila tjänster till uppkopplade enheter.

Telenor Managed Connectivity
Are you looking for a complete solution?

Vill du ha full koll på din IoT-verksamhet?

Med Telenor ARTS får du full koll på din uppkopplade verksamhet, omedelbart. ARTS snabbar upp felsökningen och kan till och med förutspå problem innan de inträffar. ARTS hjälper dig även att identifiera den bästa kombinationen av hårdvara, mjukvara och nätverk för att minska kostnaderna.

Telenor ARTS

Industrier vi jobbar med

Vi erbjuder uppkopplade affärslösningar på global basis för olika branscher och applikationer.

 • Fordonsindustrin (Telematik)

  Uppkopplade tjänster såsom information/underhållning, navigering och fjärrdiagnostik ger mervärde för både privatbilar och kommersiella fordon.

 • Transport och logistik

  Korrekt information i realtid genom hela försörjningskedjan är viktigt för företag inom denna sektor som omfattar truckar, budbilar, långtradare, järnvägsgods och containrar.

 • Asset management och fjärrövervakning

  Uppkopplade tillgångar såsom maskiner och utrustning ger viktig information som kan användas för att maximera effektiviteten, optimera processerna och minska kostnaderna.

 • Säkerhet och övervakning

  Säkerhetsindustrin använder uppkopplade tjänster för att stärka sitt erbjudande av larm- och övervakningslösningar till både privatpersoner och företag.

 • Energihantering och miljövård

  Uppkopplade affärslösningar bidrar till en till effektivare användning av energi och en mer hållbar värld.

 • Hälsa och sjukvård

  För vårdgivarna ger fjärrövervakning en mer kostnads- och resurseffektiv sjukvård och patienterna drar fördel av förbättringar i både patientvård och livskvalitet.

 • Konsumentelektronik

  Uppkopplade konsumentprodukter har blivit en del av vardagen. För konsumenten gör den utökade funktionaliteten livet enklare, mer produktivt och mer prisvärt.

 • Din bransch

  Oavsett dina motiv är, behöver du en pålitlig och erfaren partner när du ska koppla upp dina produkter och tjänster.

Partners

Partners

Smartare tillsammans! Vi ser våra samarbetspartners som en förlängning av vårt team och vi samarbetar långsiktigt kring både affärsutveckling , teknisk integration och utveckling av uppkopplade lösningar.

Våra partners

Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi är här för att hjälpa dig!

Product Marketing

Rickard Widerberg

VP of Product Marketing
+46 709 614 188
rickard.widerberg@telenorconnexion.com

Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.