Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Managed Connectivity – Vad är det?

Vår globala Managed Connectivity-lösning hjälper dig att lansera, hantera och tjäna pengar på din uppkopplade verksamhet. Lösningen gör det enkelt för dig att hantera mobil uppkoppling till alla dina enheter, oavsett var de finns i världen. Många olika branscher använder vår lösning för att öka driftssäkerheten, minska driftskostnaderna och underlätta distributionen och logistik. Vår plattform är kopplad till över 400 mobilnät världen över och vårt globala SIM-kort gör att du kan standardisera din uppkopplade lösning oavsett var din produkt säljs eller används. Vår support finns tillgänglig för dig varje dag, dygnet runt.

Managed Connectivity-lösningen består av följande huvudkomponenter:

Globalt SIM

Globalt SIM

Vi förenklar din uppkopplade verksamhet genom att ha ett SIM-kort, en leverantör och en faktura för uppkopplade enheter på global basis. Vi erbjuder även skräddarsydda roaming-profiler för att säkerställa högsta kvalitet i våra nätverk till bästa möjliga pris.

Skräddarsydda SIM-kort

Skräddarsydda SIM-kort

Våra SIM-kort har utvecklats med ett tydligt fokus på M2M/IoT för att säkerställa tillförlitlighet, funktion och säkerhet i många olika uppkopplade enheter. Vi erbjuder till exempel integrerade SIM-kort som är utvecklade för fordons- och industribranschen och uppfyller höga krav på tålighet och livslängd i krävande miljöer.

Serviceportal

Serviceportal

Som kund får du tillgång till vår webbaserade serviceportal. Det gör att du får en bra överblick och kontroll över dina uppkopplade enheter. Serviceportalen innehåller bland annat SIM-hanteringsverktyg, trafikövervakning i realtid, varningsfunktioner, statistik och diagnostik samt fakturering och stödverktyg. Du kan också använda våra API:er för ytterligare integration mot dina egna IS/IT-system.

Automatiserad provisionering

Automatiserad provisionering

Automatiserad provisionering är ett absolut måste vid storskaliga utrullningar av uppkopplade tjänster. Vi ger dig aktiva SIM-kort där vi börjar debitera först när SIM-kortet används. Processen är helt automatiserad för att förenkla och minska kostnaderna för logistic, test och installation.

Service Level Agreements

Service Level Agreements

Tillgänglighet och tillförlitlighet i din uppkopplade lösning är avgörande för oss. Vi erbjuder ett antal olika servicenivåavtal (SLA:s) som är särskilt utformade för de uppkopplade lösningarnas unika krav.

Testlabb

Testlabb

I testlabbet har du möjlighet att testa moduler och applikationer i en kontrollerad radiomiljö med tillgång till den senaste utrustningen. Testlabbet används av våra kunder för att spåra eventuella störningar i hårdvara och mjukvara, simulera belastningen på nätverk och testa olika användarscenarion inom GSM-/ GPRS-nätet. Vi ger dig tillgång till testledare och ger dig support under hela testprocessen för att säkerställa att du får bästa möjliga input till din produktutvecklingsprocess.

Support 24/7/365

Support 24/7/365

För att säkerställa att din kommunikationstjänst alltid fungerar har du möjlighet att kontakta vår supportpersonal när som helst. Alla våra medarbetare har omfattande kunskap och erfarenhet av olika uppkopplade och affärskritiska lösningar världen över.

Managed Connectivity – Varför ska du använda denna lösning?

Är du på väg att koppla upp dina produkter? Behöver du ett sätt att hantera din redan uppkopplade lösning? Vår Managed Connectivity-lösning är skalbar för stora och små installationer på nationell eller internationell nivå. Vi hanterar över 5 miljoner SIM-kort i kritiska applikationer som larmsystem, körorderhanteringssystem, mätaravläsningar och medicintekniska produkter. Vi anpassar våra lösningar för att stödja din unika verksamhet och kravbild.

Kort sagt, med vår Managed Connectivity-lösning kan du:

  • Minska driftskostnaderna med hjälp av automatiserade processer

  • Få full kontroll över den operativa verksamheten

  • Expandera till nya marknader med fler uppkopplade produkter

  • Anpassa affärsmodellen så att den passar olika kunder, marknader och tjänster

Anmäl dig till en affärsutvecklingsworkshop

Vår workshop gör att du kan utvärdera fördelarna med IoT och förstå hur IoT kan ge dig bästa möjliga affärsnytta.

Affärsutvecklingsworkshop

Beställ vårt utvecklarpaket

Vill du testa våra tjänster? Beställ vårt utvecklarpaket innehållande SIM-kort och tillgång till vår Managed Connectivity-tjänst via webben.

Utvecklarpaket

Koppla upp dig med oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi är här för att hjälpa dig!

Product Marketing

Rickard Widerberg

VP of Product Marketing
+46 709 614 188
rickard.widerberg@telenorconnexion.com

Varför IoT?

IoT kan användas på många sätt.
Vad är din drivkraft?

Varför IoT?

Så här arbetar vi

Vi gör det enkelt för dig att koppla upp dina produkter och realisera smarta tjänster.

Så här arbetar vi

Cloud Connect

Vi hjälper till att optimera din produkt från design och utveckling till daglig drift.

Cloud Connect
Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.