Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Så här arbetar vi

Tillsammans med dig utvecklar vi uppkopplade lösningar som fullt ut utnyttjar möjligheterna med den digitala tekniken. Att skapa en bra lösning kräver en kombination av expertis, erfarenhet och skicklighet. Vi erbjuder tjänster som tar dig igenom hela processen - från början till slut.

Solution Design

Vi vill höra din berättelse. Vi arbetar nära dig för att göra rätt prioriteringar från början. När vi väl har förstått ditt företags viktigaste behov kan vi finna en lösning och en implementeringsprocess som passar just dig. Vi arbetar tillsammans med dig för att ta fram en lösning som uppfyller dina behov och förbättrar både din produkt/tjänst och ditt företag.

Andrea Sroczynski

"En tydlig målbild och en grundläggande affärsstrategi är avgörande för våra kunders uppkopplade framtid."

Andrea Sroczynski

Strategic Business Development

Utveckling

Har du en produkt som du vill göra smartare? Eller har du ett problem som kan lösas med uppkopplad teknik? Vi tar dig från A-Ö, säkerställer en kostnadseffektiv och stabil teknisk design, säkerhet från hårdvara till applikation, och ger dig den flexibilitet som din produkt behöver för att kunna utvecklas över tid. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi ett helhetsgrepp för att se till att slutanvändaren får bästa möjliga upplevelse, från hårdvara till digital tjänst.

Magnus Borssén

"Att förstå hela kedjan från hårdvara till applikation är nödvändigt när man designar och utvecklar en uppkopplad lösning."

Magnus Borssén

Technical Business Support

Drift

Vi har varit pionjärer sedan slutet av 90-talet och vi har lång erfarenhet av att hantera storskaliga uppkopplade lösningar över hela världen. Vår Service Desk arbetar dygnet runt för att se till att dina lösningar alltid fungerar. Självklart ger vi dig full insyn och de verktyg och den support du behöver för att underhålla din lösning via vår webbtjänst eller API:er.

Eva-Lotta Lundquist

"Vårt uppdrag är att skapa sinnesro och full kontroll."

Eva-Lotta Lundquist

Account Manager

Vidareutveckling

Marknaden förändras hela tiden. Vi ser till att du ligger steget före och kan utnyttja ny teknik och ge dina användare det de behöver. Tillsammans kan vi ständigt förbättra din uppkopplade lösning.

Andreas Ackevi

"I slutändan handlar det om användarupplevelsen och den måste utvecklas under produktens hela livscykel."

Andreas Ackevi

Account Manager

"Ett bra samarbete över flera kompetensområden är helt nödvändigt för att lyckas. Vårt motto är att vi ska vara smartare tillsammans i alla aspekter ".

Vill du komma igång?

Anmäl dig till en affärsutvecklingsworkshop eller en teknisk workshop.
Låt oss diskutera hur vi går vidare på bästa sätt.

Magnus Ahl

Head of Region Nordics
magnus.ahl@telenorconnexion.com

Varför IoT?

IoT kan användas på många sätt.
Vad är din drivkraft?

Varför IoT?

Cloud Connect

Vi hjälper till att optimera din produkt från design och utveckling till daglig drift.

Cloud Connect

Managed Connectivity

Managed Connectivity-lösning för globala IoT- och M2M-utrullningar.

Managed Connectivity
Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.