Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Vad händer när vi samarbetar?

När vi delar kunskap och idéer kan vi göra världen smartare, tillsammans.
Läs våra kundcase om smarta lösningar som gör vardagen lite bättre.

Bornemann AG

Smarta fordonsflottor

Tack vare en smart Fleet Management-lösning sänker företagets kunder såväl kostnader som bränsleförbrukning samtidigt som uppdragskapaciteten ökar.

Läs kundcaset
Carpigiani

IoT - Ett framgångsrecept för glass

Den världsledande tillverkaren av glassmaskiner hjälper sina kunder att optimera verksamheten med en uppkopplad lösning för fjärrövervakning och service.

Läs kundcaset

Håll kontakt med nära och kära

Trax, en av de minsta GPS-enheterna på marknaden, gör det möjligt för användare att spåra sina nära och kära runt om i världen.

Läs kundcaset

Smart hälsovård

Med en uppkopplad lösning för fjärrövervakning av patienter som drabbats av sömnapné gör SRETT Medical livet lättare för patienterna - samtidigt som vårdpersonalens effektivitet förbättras.

Läs kundcaset

En grönare resa

Nissan LEAF är en elbil som inte släpper ut någon koldioxid alls under körning. Att köra miljövänligt är inte bara roligt utan bidrar även till ett mer hållbart samhälle med låga utsläpp.

Läs kundcaset

Minska kostnader, spar energi

När fastigheter kopplas upp kan energibesparingar på 20 % eller mer uppnås. Tillsammans med Regin har vi utvecklat en lösning som hjälper kunderna att utnyttja realtidsdata för att optimera energiförbrukningen.

Läs kundcaset

Energi i fokus

Vetenskapliga studier visar att hushåll som får feedback på sin energiförbrukning kan spara upp till 25 % av sina energikostnader. Eliq är ett molnkoncept för hemmet som visar din energiförbrukning i realtid oavsett var du befinner dig.

Läs kundcaset

Mitt uppkopplade hem

Telenor Connexion förser Verisure med säker uppkoppling dygnet runt för sina smarta hem-lösningar.

Läs kundcaset

Rullar fram smidigt

Transporter handlar om siffror. Mer information om lastbilar och förare betyder fler sätt att förbättra verksamheten. Genom att koppla upp fordonen mot huvudkontoret, ser Telenor Connexion och Scania Fleet Management till att lastbilstransporterna blir smartare.

Läs kundcaset

Min uppkopplade bil

"Vi känner oss trygga och uppkopplade oavsett var vi är."
Med Volvo On Call har bilägare åtkomst till ett mobilt larmsystem, dataspårning, dörrlås, och kanske den mest populära funktionen, fjärrstart av parkeringsvärmaren.

Läs kundcaset

En bekymmersfri barndom

När vi inledde samarbetet med Telcare var målet att skapa en mobil blodsockermätare och koppla samman patienter och läkare i realtid. Detta har lett till att barn med diabetes nu kan få en bekymmersfri barndom och föräldrarna lugn och ro.

Läs kundcaset

För fåglarna

Telenor Connexion hjälper biologer att rädda utrotningshotade arter. Tillsammans med Microwave Telemetry har vi tagit fram en lösning för att spåra enskilda fåglar. Den mycket detaljerade informationen bidrar till att skydda hotade djur och deras boplatser.

Läs kundcaset

En stark grund

Tillsammans med Hitachi Construction Machinery kopplar vi upp byggarbetsplatser runt om i världen. Genom ett nära samarbete och bra workshops utvecklas vi och kan förbättra både produkter och tjänster.

Läs kundcaset

Telenor Cloud Connect

Telenor Cloud Connect gör det lättare för företagen att använda uppkopplade tjänster. Fredrik Östbye, ansvarig för affärsutveckling på Telenor Connexion, berättar hur.

Läs kundcaset
Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.