Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Vårt team

Vi finns här för att hjälpa dig!

Vårt globala team är hjärtat i vårt företag. Telenor Connexion består av runt 100 extremt begåvade, engagerade och motiverade individer. Vi arbetar tillsammans mot ett mål - att göra det lättare för digr att börja använda uppkopplade tjänster och förblir konkurrenskraftig. Koppla upp dig med oss!

Möt oss här!

Vi deltar i en rad evenemang och utställningar runt om i världen. Kom och träffa oss personligen på någont av dessa kommande evenemang!

Vision

Empower societies

We provide the power of digital communication, enabling everyone to improve their lives, build societies and secure a better future for all.

Historia

Vi har erfarenheten

Vårt företag grundades 2008 och har sitt ursprung i den framgångsrika M2M-verksamheten inom Telenor Sverige. Idag fortsätter vi att växa och hitta nya smarta lösningar för vardagliga utmaningar. Vi ägs av Telenor Group som är en av världens största mobiloperatörer.

Vår historia
Partners

Låt oss bli smartare tillsammans!

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners utvecklar vi affärslösningar som förbättrar dina affärer och gör världen smartare.

Vi ser våra samarbetspartners som en förlängning av vårt team och vi samarbetar långsiktigt kring både affärsutveckling , teknisk integration och utveckling av uppkopplade lösningar. Våra gemensamma ansträngningar stödjer våra kunders tillväxt genom att skapa nya möjligheter och öka lönsamheten.

Partners
Kontakta oss

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.
Vi finns här för att hjälpa dig!

HR Manager

Karin Stenklef

HR Manager
+46 708 331 503
karin.stenklef@telenorconnexion.com

Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.