Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Historia

Telenor Connexion

Vi har erfarenheten

Telenor Connexion är ett resultat av Telenors banbrytande arbete med M2M-kommunikation under slutet av 1990-talet. 2008 beslutade Telenor att samla alla uppkopplade affärslösningar i koncernen i en specialiserad enhet. Sedan dess har vår verksamhet utvecklats och vår globala expansion fortsatt. Idag har vi nästan 400 mobila nätverk kopplade till vår lösning runt om i världen.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi ett smartare samhälle – varje dag.

Vi har över 15 års erfarenhet, vi är samarbetsorienterade, vi har bra lösningar och vi gör det lätt att se värdet i uppkopplade tjänster. Tillsammans med företag som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Telcare har vi tagit fram smarta och innovativa uppkopplade lösningar som finns över hela världen.
Vi stödjer våra kunder genom hela produktlivscykeln – från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. När du samarbetar med oss får du en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning som kan utvecklas med tiden.

Telenor Group

Vi ägs av Telenor Group, som är en av världens största mobiloperatörer. Telenor har över 189 miljoner mobilabonnemang och mer än 33 000 anställda världen över. Företaget har verksamhet på 13 marknader och är verksamt på ytterligare 14 marknader via ägandet i VimpelCom Ltd.

Telenor-Group-sized_151026

 

Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.