Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Ledningsgrupp

Hjärtat i vårt företag är våra medarbetare. Telenor Connexion består av mer än 100 extremt begåvade, engagerade och motiverade individer som driver företaget framåt med hjälp av nya innovativa idéer och nya lösningar som gynnar våra kunder och anställda. Telenor Connexions ledningsgrupp har en passion för uppkopplade affärslösningar och erfarenhet från ett antal olika branscher.

Vår ledningsgrupp

Telenor_Mats-Lundquist_square

Mats Lundquist, CEO

Mats Lundquist har arbetat inom IT- och telekombranschen i mer än 15 år. Innan han tillträdde som vd för Telenor Connexion i september 2015 tjänstgjorde han som chef för Telenor Sveriges Bredbands & TV-division. Mats har arbetat inom Telenor sedan 2007. Dessförinnan har han haft befattningar som vd på TDC Song, Song Networks och Vattenfalls telekomverksamhet. Han började sin karriär på McKinsey, där han arbetade som strategikonsult under 8 år. Mats har en Master of Science från Handelshögskolan i Stockholm.


karin_bjernback_dhondt_1120x1320Karin Bjernbäck D’Hondt, CFO

Karin Bjernbäck D’Hondt har 10 års erfarenhet av finans- och affärsutveckling inom telekomindustrin. Hon har tidigare haft ledande befattningar i bland annat Sting Networks (nu en del av Bahnhof). Karin Bjernbäck D’Hondt kom till Telenor Connexion 2009 och innan hon blev CFO så var hon chef för Business Control. Hon har en Masterexamen i företagsekonomi och nationalekonomi samt i data- och systemvetenskap.
karin.bjernback@telenorconnexion.com


luciana_widengren_croppedLuciana Widengren, CLO

Som Chief Legal Officer är Luciana Widengren ansvarig för juridiska tjänster till den globala organisationen. Hon leder också förhandlingar och sluter stora avtal och samarbetsavtal. Hon ger också juridiska råd till organisationen och och ser till att Telenor följer internationella lagar och regler samt Telenors egna riktlinjer. Luciana hjälper både GSMA:s globala och europeiska arbetsgrupper med policys och regleringar för IoT (sakernas Internet). Hennes hårda arbete i dessa arbetsgrupper har hjälpt GSMA att stärka sin position när det gäller policys och regleringar för sakernas Internet.
luciana.widengren@telenorconnexion.com


Rickard_Widerberg_squareCristoff Martin, CMO

Cristoff Martin är Chief Marketing Officer på Telenor Connexion där han ansvarar för marknad, affärsutveckling och strategi. Cristoff har mer än 15 års internationell erfarenhet från forskning, strategi, försäljning och produktledning från high tech- och telekomindustri. Innan han kom till Telenor år 2017, arbetade Cristoff fem år på Ericsson där han innehade flera ledande roller, inkluderande ledarskap för Portfolio Management för Cloud & IP, samt för affärsområdena Networks. Övrig erfarenhet omfattar sex års strategiskt konsultarbete på McKinsey & Co, samt teknisk forskning om smarta bilar för satellitoperatör SES GLOBAL. Cristoff har en doktorsexamen i elektroteknik från KTH i Stockholm.
cristoff.martin@telenorconnexion.com


martin_whitlock_croppedMartin Whitlock, CTO

Som Chief Technology Officer leder Martin Whitlock Telenor Connexions globala teknikteam som genomför stora teknikintensiva projekt vilka bidrar till att utveckla Telenors affärsstrategi . Martin har lång erfarenhet från telekombranschen. Tidigare var han chef på Northstream, där han var ansvarig för strategier, inköp och förändringsarbete och arbetade med ett brett spektrum av kunder. Martin har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi (inriktning radiokommunikationssystem) vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.
martin.whitlock@telenorconnexion.com


robert_bellwaldius_1120x1320Robert Bellwaldius, COO

Innan Robert kom till Telenor Connexion 2014 hade han samma befattning hos Maingate. Robert har lång erfarenhet från telekommunikationsbranschen. Han arbetade 15 år på Europolitan (som blev Vodafone Sweden och sedan Telenor) där han var produktmarknadschef och chef för produkt- och systemutveckling. Robert har också en bakgrund från den svenska försvarsindustrin. Han har en Civilingenjörsexamen i teknik och datateknik från Linköpings Universitet.
robert.bellwaldius@telenorconnexion.com


karin_stenklef_3_croppedKarin Stenklef, CHRO

Som Chief Human Resources Officer kontrollerar Karin Stenklef alla aspekter av human resource management samt policys och praxis för för vårt företag. Karin Stenklef har 15 års erfarenhet inom HR-området från flera olika branscher såsom telematik, medicinteknik, shipping och detaljhandel. Innan Karin kom till Telenor Connexion, arbetade Karin för Johnson & Johnson Group. Karin har en kandidatexamen i Human Resources Management/Personal Administration från Göteborgs universitet.

karin.stenklef@telenorconnexion.com


 Fotograf: Camilla Svensk

Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.