Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta att bläddra på vår webbplats accepterar du vår cookiepolicy.

Arbeta hos oss

Hjärtat i vårt företag är våra medarbetare. Vi vill att Telenor Connexion ska vara en plats som samlar smarta, engagerade och duktiga människor med olika bakgrund.

Career

En bra arbetsplats

Vårt mål är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande stämning där alla känner att de är en del av vårt team. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa och vi satsar mycket på kompetensutveckling.

Vi tror också att våra anställda presterar bäst om de utnyttjar fördelarna och flexibiliteten med vår kommunikationsteknik. Vi har därför skapat en arbetsmiljö som gör att du kan arbeta när och var du vill, där du kan kommunicera fritt med dina medarbetare och chefer och alltid känna dig säker.

Förmåner

När det gäller våra förmåner och incitament, har vi allt du förväntar dig från ett stort företag såsom sjukförsäkring och pensionsförmåner. Men vi erbjuder också mycket mer än vad som är ”normalt”. Syftet med våra förmåner att ta hand om dig fysiskt, känslomässigt, ekonomiskt och social.

Här är några smakprov på vad vi erbjuder:

  • Håll dig frisk: Vårdpersonal och rehabilitering hjälper dig att hålla dig frisk och glad.
  • Resor utan bekymmer: Våra medarbetare får en reseförsäkring och kan få medicinsk hjälp om det behövs.
  • Familjen i fokus: Nyblivna föräldrar får ledigt och har rätt till föräldrapenning så att de kan njuta fullt ut under barnets första tid i livet. (Varierar beroende på plats)
  • Fortsätt utvecklas: Vi uppmuntrar personlig utveckling och utbildningsprogram som hjälper dig att göra det du gör ännu bättre!

Telenors värderingar

Att arbeta på Telenor Connexion innebär att vara engagerad och arbeta smartare tillsammans. Detta är också innebörden av våra kärnvärden som definierar vilka vi är och fungerar som en guide i vårt dagliga arbete.

Make_It_Easy no logo

GÖR DET ENKELT
Vi vill inte komplicera saker. Allt vi producerar ska vara lätt att förstå och använda.

Keep_Promises no logo

HÅLLA LÖFTEN
Vi levererar och lovar inte för mycket. Det handlar om att göra saker – inte prata.

Be_Inspiring no logo

INSPIRERA
Vi hittar nya sätt att förbättra och skapa värde.

Be_Respectful no logo

VISA RESPEKT
Vi respekterar lokala kulturer och vill vara en del av de lokala samhällen där vi är verksamma.

Vi gynnar samhället – värdet av att vara uppkopplad

Telenor kopplar upp fler människor varje dag vilket underlättar livet för människor över hela världen. Men visste du att vi även bidrar till ekonomisk tillväxt och social utveckling?

Läs mer om Telenors samhällsansvar.

Var med i vårt team

Vi är alltid på jakt efter duktiga människor med en passion för affärer. Erfarenhet från fordonsbranschen, säkerhetsbranschen, energisektorn och hälsovården är särskilt meriterande. Om du vill bli en del av ett motiverat, dynamiskt och globalt team vill vi gärna att du skickar e-post till hrconnexion@telenorconnexion.com.

(2)

Telenor Connexion ingår i Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.