Är du en av oss?

Hos oss har du möjligheten att göra ditt livs jobb.

Hos Telenor Connexion får du jobba inom ett av de kanske mest spännande framtidsbranscherna, IoT. Vi ser IoT som ett spännande tillväxtområde som kräver innovativt tänkande och förmåga att rita om kartan.

Lär känna oss bättre

Telenor Connexion är ett Sverige-baserat företag som ägs av Telenor. Vi är kända som ett ”center of excellence” inom Telenor-koncernen, en av världens största mobiloperatörer. Det arbete vi uträttar hjälper våra kunder att driva affärer, omvandla branscher, stärka samhällen och bygga smarta städer.

Telenor Connexion bedriver verksamhet i 29 länder. Vi arbetar över gränser för att leverera lösningar som kan skalas till globala proportioner. Detta samtidigt som vi tillgodoser lokala utmaningar och behov.

Ledningsgruppen består av påverkare och nydanare inom telekom och IT med en framgångsrik strategi. Därför är vi redan marknadsledande i Sverige, med över 80 % marknadsandel.

Är du en av oss?

Vi utgör ett varierat gäng innovatörer, tjänsteutvecklare, teknikgurus, marknadsförare och digitala toppkrafter. Vi består av 18 nationaliteter från alla hörn av världen med en sak gemensamt: spänningen med att vara delaktig i att bygga en smart, uppkopplad värld.

Medarbetarnas mångfald och deras idéer driver den innovation som ligger till grund för Telenor Connexion.

Vi inspireras av våra kunder och deras visioner. Och vi vill dela vårt innovativa tänkande för att hjälpa våra kunder att lyckas inom sina affärsområden – från fordonsindustri till hantering av fordonsflottor och asset management-tjänster till smarta städer och service till industriell tillverkning.

Våra värderingar

För oss är det inte bara resultat som räknas, utan även hur vi uppnår resultaten.

Vi har fyra globala värderingar som gäller för hela Telenor-koncernen. Våra värden fungerar som en inre kompass som hjälper oss att bygga meningsfulla relationer – både internt och externt.

Visa respekt: Vi respekterar lokala kulturer och vill vara en del av de lokala samhällen där vi är verksamma.
Hålla löften: Vi levererar, lovar inte mer än vi kan hålla. Det handlar om att göra saker – inte prata.
Göra det enkelt: Vi krånglar inte till saker. Allt vi producerar ska vara lätt att förstå och använda.
Vara inspirerande: Allt vi producerar ska se snyggt ut, vara modernt och fräscht. Vi hittar på nya sätt att förbättra och skapa värde – både för människor och samhälle.

Att bygga en uppkopplad värld

Vi är människor som tror på den omvandlande kraften i en uppkopplad värld. När människor får möjlighet att förverkliga nya och långtgående möjligheter som kan förändra liv, samhällen och världen.
Vi på Telenor Connexion satsar vår energi, kreativitet, våra talanger och tekniska innovationer för att möjliggöra denna omvandling.

Tillsammans ska vi bygga smarta industrier, smarta städer och en verkligt smart ny planet.
Läs mer om hur vi lever upp till vårt samhällsansvar. 

Vision – Empower societies

Empower societies är ledstjärnan i allt vi gör, vårt bidrag till en uppkopplad värld. För detta ändamål tillhandahåller vi kraften i digital kommunikation, något som gör det möjligt för alla att förbättra sina liv, bygga samhällen och säkerställa en bättre framtid för alla.

Vi erbjuder en stabil infrastruktur, nya tjänster och produkter som stimulerar framsteg, förändring och förbättring. Möjligheterna med mobiltekniken blir större för varje dag.

Med vår vision understryker vi Telenors roll för att förverkliga dessa möjligheter. Vår vision talar för att individer kan växa; team som samarbetar bättre; samhällen som utvecklas snabbare; så att människors liv kan omvandlas till det bättre.

Mission – We´re here to help our customers

Vi finns för att hjälpa våra kunder att dra full nytta av att vara uppkopplade. Vår framgång mäts av hur passionerat våra kunder interagerar med oss och vad de säger om oss. Vårt uppdrag betonar vårt fokus på att göra det möjligt för människor att koppla upp sig – mot saker och andra människor. Våra kunder står i centrum för allt vi gör och vi finns till för att hjälpa dem att uppnå sina mål med att vara uppkopplade.