IoT-lösningar för smarta städer

Om ni erbjuder tjänster för smarta städer har vi marknadens kanske mest beprövade, globala IoT-lösningar. 

Home / Branscher / IoT-lösningar för smarta städer

Vad vi erbjuder

Den snabba utvecklingen av smarta städer ökar behovet av uppkopplade lösningar som kan bidra till hanteringen av den urbana infrastrukturen, parkering, trafik, laddning av elbilar, avfallshantering, informationsdelning och säkerhetsrelaterade tjänster.

Med vår långa erfarenhet av att arbeta med banbrytande, globala företag, kan vi hjälpa er rulla ut skalbara, stabila och säkra uppkopplade lösningar som uppfyller era behov både när det gäller täckning, kvalitet och pris.

Global IoT SIM-uppkoppling med en enda kontaktpunkt

En användningsklar, anpassningsbar IoT Cloud-plattform

Förstklassigt serviceteam som står redo dygnet runt, årets alla dagar

En enda lösning för hela världen

Oavsett geografisk plats, ger vår Managed Connectivity-lösning tillgång till mobiluppkoppling av högsta kvalitet, baserat på behoven för just ert användningsområde. Våra globala IoT-SIM-kort kan förintegreras för att underlätta er utrullning, installation och livscykelhantering.

Vi ombesörjer alla avtal med lokala operatörer – så att ni slipper! Med hjälp av vårt omfattande, globala nätverk, kommer era IoT-lösningar  kunna koppla upp till nätverk på praktiskt taget alla marknader i världen. I länder där roaming inte finns tillgänglig p.g.a. lokala bestämmelser, kan vi hjälpa er att hitta hållbara lösningar (inkl. eUICC-teknik) i samråd med våra befintliga lokala operatörspartners.

IoT-tjänster för smarta städer – på ett enkelt sätt

Vi har allt ni behöver för att på ett framgångsrikt sätt driftsätta och hantera uppkopplade produkter och lösningar för smarta städer. Tillsammans med ett utvalt partner-ekosystem, erbjuder vi en end-to-end-lösning – från idé och design till drift och intäktsgenerering över tid. De centrala delarna i detta end-to-end-erbjudande utgörs av våra lösningar Managed Connectivity och Managed IoT Cloud.

Managed Connectivity

Managed Connectivity förenklar hanteringen av global IoT-uppkoppling.
Läs mer

Managed IoT Cloud

Managed IoT Cloud är en färdig molnbaserad IoT-plattform som gör det möjligt för er att ta rakaste vägen till framgång med smarta bygglösningar.
Läs mer

Våra banbrytande tjänster

I mer än två decennier har vi hjälpt ledande, globala företag att nå framgång med sina nyskapande lösningar för smarta städer. Läs mer om deras strategier, och om hur också ni kan lyckas med hjälp av IoT.

IoT revolutionerar skadedjursbekämpning

Anticimex lanserade framgångsrikt uppkopplade fällor som ledde till högre effektivitet och ökad kundupplevelse på ett miljövänligt tillvägagångssätt. Ta reda på hur IoT kan nyttjas i liknande situationer inom andra branscher.
Ladda ner PDF

Verisure

Läs om hur vi hjälper Verisure att garantera kunderna trygghet.
Läs IoT-fallstudien

FirstView

Digitala signage-leverantören FirstView ökar takten på sin globala expansion.
Läs IoT-fallstudien

Därför väljer ledande företag inom smarta städer Telenor Connexion

Mobilnätsuppkoppling för lösningar till smarta städer

Mobilnätverk är väl beprövade och kommer inte att försvinna i första taget. Vår mobila IoT-uppkopplingslösning ger tillgång till väletablerade, världsomspännande nätverk som använder licensierade frekvensband och inte störs av konkurrerande nätverk.

Managed Connectivity gör det möjligt att bemästra det komplexa i IoT – vi kan hjälpa er att förenkla utvecklingen, utrullningen och hanteringen av era uppkopplade tjänster. Med vår lösning, kommer er lösning att använda bästa möjliga nätverk för att på ett säkert sätt koppla upp sig till ert nätverk eller till internet.

Varför mobilt IoT?

En guide till eUICC (eSIM) i storskaliga IoT-distributioner

Planering av en IoT-strategi idag innebär att många teknikrelaterade beslut måste fattas – beslut som påverkar produktdistributionen på lång sikt. Om, hur och när man ska använda eUICC-teknik är ett av dessa avgörande val.
Läs mer

Varför digital signage behöver IoT

Lär dig mer om hur du kan leverera mer effektivt innehåll till digital signage och skärmar med Telenor Connexions lösning Global SIM.
Läs mer
Kontakta oss

Fråga en IoT expert

Är du redo att komma igång med loT? Kanske vill du förbättra dina nuvarande uppkopplade tjänster? Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.
Hör av dig till oss

IoT Readiness Test

Vårt IoT Readiness Test kan hjälpa dig att avgöra hur långt din organisation har kommit hittills och vilka steg ni behöver ta för att utveckla och införa framgångsrika IoT-lösningar.
Börja testet

Lästips

Telenor Group – återigen Leader i Gartners 2021 Magic Quadrant för Managed IoT Connectivity Services, Worldwide

Läs mer

Uppkopplingstekniker för IoT

Läs mer

LTE-M vs NB-IoT – En guide som undersöker skillnaderna dem emellan

Läs mer

IoT-förutsägelser 2020

Läs mer