Din IoT-affärspartner

Telenor Connexion utvecklar, implementerar och hanterar Internet of Things-lösningar som uppfyller kundernas nuvarande och framtida behov. Vi kopplar samman enheter, maskiner, människor och platser med ett globalt IoT-system som består av över 400 mobilnät. Lär dig hur vår globala uppkopplingslösning, service och unika kompetens kan ge ditt företag konkurrensfördelar.

Vi har en bakgrund som en av världens största mobilnätoperatörer, samtidigt som vi är en dedikerad, flexibel och specialiserad IoT-enhet inom Telenor-koncernen och fungerar som ett globalt kompetenscenter för IoT.

Vi var en tidig pionjär inom branschen och tillsammans med globala företag som Volvo, Allianz, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Husqvarna har vi utvecklat och implementerat innovativa IoT-lösningar över hela världen.

Vi är ett skandinavisk företag med vårt huvudkontor och tekniska centrum i Sverige och med regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan.

Vi har ett stort utbud av skalbara, tillförlitliga och säkra helhetslösningar och en affärsmodell som gör att vi kan uppfylla kundernas behov av täckning, kvalitet och pris även på lång sikt.

Vårt team är med tidigt i den strategiska processen under IOT-projektet och vi är med under hela resan med vår kompetens och starka kundserviceorganisation.

Vårt mål är att kunna erbjuda den bästa IoT-lösningen för internationella företag som behöver en dedikerad, strategisk partner med lång erfarenhet av globala lösningar.

Är du redo för IoT?

Är ditt företag redo för IoT och digital transformation?

Vårt IoT Readiness Test kan hjälpa dig att avgöra hur långt din organisation har kommit hittills och vilka steg ni behöver ta för att utveckla och införa framgångsrika IoT-lösningar.

Utmärkta betyg och recensioner för Telenor Connexion

Betyg och recensioner är mycket viktiga för oss att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Telenor får utmärkta betyg och recensioner i Gartner Peer Insights i kategorin Managed M2M Services, worldwide.