En helt ny kyllösning med IoT

ISA optimerade sina resultat och effektiviserade sina processer med hjälp av IoT. Se hur de använde uppkoppling och hur IoT kan användas på liknande sätt i andra branscher – kanske till och med din.

ISA är en global aktör som exporterar sina produkter över hela världen och de behövde en uppkopplingslösning som fungerade överallt. Telenor Connexion levererade managed connectivity och molntjänster och gav ISA tillgång till ett ekosystem av hårdvaruleverantörer och programvaruutvecklare. Det tog bara några månader innan ISA kunde generera affärsvärde från den anpassade IoT-lösningen.

Med hjälp av ett monitoreringssystem som möjliggörs av IoT kan ISA styra sina kylar och frysar på distans både automatiskt och manuellt. För första gången kan de fjärrspåra och kontrollera sina kylar och frysar i realtid. Övervakningssystemet gör det också möjligt för ISA att implementera förebyggande underhåll för utrustningen.

Det innebär att ISA följer regelverket samtidigt som de erbjuder sina kunder pålitliga kylskåp. Oavsett var enheterna finns, så säkerställer det förebyggande underhållet att utrustningens driftstopp minimeras och dess livslängd maximeras.

I detta whitepaper visar vi hur Telenor Connexion gjorde det möjligt och hur uppkoppling kan användas på liknande sätt i andra branscher.

Whitepaper: Hur smart kylning öppnar nya dörrar för innovation

ISA, en italiensk kyltillverkare, samarbetade med Telenor Connexion för att ansluta sin nya gelato-kylar och displayenheter.

ISA, en italiensk kyltillverkare, samarbetade med Telenor Connexion för att ansluta sina nya gelato-kylar och displayenheter.

Innehåll i detta whitepaper:
• De största fördelarna med IoT för ISA
• Hur ser en IoT-lösning ut?
• ISAs uppkopplade värdekedja
• Outsourcing av uppkopplade tjänster
• Lösningen
• Managed IoT Cloud (MIC)
• Betydelsen av uppkopplade kylar för ISAs slutanvändare
• På vilka fler ställen kan den här tekniken appliceras?

Introduktion

Kärnan i varje professionellt kök är kylskåpet. Varje företagare som förlitar sig på färska matvaror vet hur viktig kylningen är för deras verksamhet. För dessa företag är färska varor den viktigaste inkomstkällan och deras kylar och frysar måste fungera på bästa möjliga sätt.

Att ha tillgång till optimal temperatur gör att företagare kan erbjuda sina kunder färsk mat. Om temperaturen faller eller stiger kommer matsvinnet att öka. Slängd mat, anmärkningar från hälsomyndigheter, havererade kylar och frysar och försämrat rykte leder till minskade vinster och ibland till och med böter.

ISA, en italiensk kyltillverkare, samarbetade med Telenor Connexion för att ansluta sina nya gelato-kylar och displayenheter. Telenor Connexion levererade managed connectivity och molntjänster och gav ISA åtkomst till ett ekosystem av hårdvaruleverantörer och programvaruutvecklare. Det tog bara några månader innan ISA kunde generera affärsvärde från den skräddarsydda IoT-lösningen.

Läs hela kundcaset och ladda ner vårt whitepaper här.

Whitepaper: Hur smart kylning öppnar nya dörrar för innovation

ISA, en italiensk kyltillverkare, samarbetade med Telenor Connexion för att ansluta sin nya gelato-kylar och displayenheter.