IoT-tjänster

Vi är en del av en av världens största mobiloperatörer och erbjuder alla våra kunder välbeprövade, kundanpassade och globala IoT-tjänster. Hos oss är alla kunder viktiga.

Home / Erbjudande / IoT tjänster

IoT-lösningar utan krångel

Vi hjälper dig att framgångsrikt driftsätta och hantera uppkopplade produkter runt om i världen. Tillsammans med ett utvalt partner-ekosystem, erbjuder vi en end-to-end-lösning – från idé och design till drift och intäktsgenerering över tid. De centrala delarna i detta end-to-end-erbjudande utgörs av våra tjänster Managed Connectivity och Managed IoT Cloud.

Telenor Connexion tar service på allvar

Miljoner anslutna enheter som hanteras med bara en kontaktpunkt. Vårt expertteam bedriver en personlig och proaktiv övervakning och support dygnet runt.
Läs mer

Test Lab

Experiment med applikationer, moduler och betaversioner i en kontrollerad radiomiljö i kombination med live core-nätverk.
Läs mer

IoT design och projektledning

Vi anser att framgångsrika IoT-lösningar kräver en gedigen strategi och arbetsprocess, kombinerat med mänsklig insikt och praktiska erfarenheter. Läs mer om vår handlingsplan som gör att du lyckas med dina loT-lösningar.
Läs mer

Service Level Agreements (SLA)

Vi garanterar pålitlig och högkvalitativ uppkoppling, något som härstammar från vårt starka SLA-tänk som mobiloperatör.

Vi erbjuder en rad olika SLA som passar dina behov.

Vi tar säkerhet på allvar

Vi på Telenor Connexion satsar på säkerhet. Vi har vidtagit tekniska, administrativa och fysiska åtgärder för att säkra vår egen information såväl som för våra kunder och anställda.
Läs mer

Lästips

Telenor Group – återigen Leader i Gartners 2021 Magic Quadrant för Managed IoT Connectivity Services, Worldwide

Läs mer

Uppkopplingstekniker för IoT

Läs mer

LTE-M vs NB-IoT – En guide som undersöker skillnaderna dem emellan

Läs mer

IoT-förutsägelser 2020

Läs mer