Managed Connectivity

Managed Connectivity förenklar hanteringen av global IoT-uppkoppling.

Home / Erbjudande / Managed Connectivity

Fri rörlighet i hela världen - med en lösning

Oavsett var dina produkter används ger vår Managed Connectivity-lösning dig tillgång till mobiluppkoppling av högsta kvalitet, baserat på behoven för ditt användningsområde.

Våra globala IoT SIM-kort kan förintegreras för att förenkla utrullning, installation och livscykelhantering.

Med hjälp av vårt omfattande globala roamingnätverk kan dina enheter automatiskt ansluta till den bästa lokalt tillgängliga nätverket.

Vi hanterar alla avtal med lokala operatörer – så att ni slipper. Med hjälp av vårt omfattande, globala nätverk, kopplar produkter upp sig till nätverk på praktiskt taget alla marknader i världen. I länder där roaming inte finns tillgänglig p.g.a. lokala bestämmelser, erbjuder vi smidiga och kvalitativa lösningar (inkl. eUICC-teknik) i kombination med våra befintliga lokala operatörpartners.

Genom att integrera lokala och globala åtkomstföretag kan företag utveckla och leverera internationella IoT-lösningar utan att behöva hantera flera leverantörer eller olika tekniska lösningar i några delar av världen.

Med Managed Connectivity har du tillgång till över 500 mobilnät globalt, och vårt globala SIM-kort gör att lösningen kan standardiseras, oavsett var produkten kommer att säljas eller användas. Fördelen för dig är att du har en enda kontaktpunkt för support och övervakning, ett kontrakt, en konsoliderad faktura, en API, en färdplan - för alla länder.

Med vår Managed Connectivity-lösning kan du:

Managed Connectivity gör att du kan minska komplexiteten med IoT. Vi hjälper dig att förenkla produktion, utrullning och hantering av dina anslutna enheter.
Jelte Jansons
Product Manager IoT på Telenor Connexion

Ditt kompletta IoT-paket

Med vår Managed Connectivity-lösning kombinerat med vår molnbaserade IoT-plattform får du allt du behöver för att framgångsrikt lansera och hantera uppkopplade produkter runt om i världen. 

Managed IoT Cloud

Vår molnbaserade IoT-plattform för att få tillgång till, lagra och bearbeta data från dina uppkopplade produkter – en heltäckande lösning som fungerar med alla uppkopplingstekniker.
Läs mer

Anlitad av de bästa

I mer än två decennier har vi hjälpt ledande företag att lyckas med banbrytande IoT-lösningar. Lär dig mer om deras strategier och hur du kan lyckas koppla upp din verksamhet.

Volvo

Läs om hur Volvo Cars erbjuder uppkopplade bilar i världsklass.
Läs mer

Hitachi

Ta reda på hur Telenor Connexion effektiviserar den globalt fjärrstyrda flottan för Hitachi Construction Machinery (HCM).
Läs mer

Verisure

Läs om hur vi hjälper Verisure att garantera kunderna trygghet.
Läs mer

Varför ska du välja Managed Connectivity?

Vår IoT-lösning ger dig tillgång till globala nätverk som använder licensierade radiospektrum, utan störningar och överbelastning från konkurrerande nätverk. Beroende på dina behov kan du använda LTE- eller LPWA-nätverk som gör att du kan maximera batteriernas livslängd.

Enklare utrullning

Med ett enda globalt SIM-kort får du åtkomst till mobilnätverk över hela världen

Uppkoppling direkt

Din produkt ansluts automatiskt oavsett var du använder den

Support dygnet runt

Vårt supportteam arbetar bara med IoT-lösningar – inget annat

Skydda för framtiden

Din lösning fungerar genom hela den uppkopplade enhetens livscykel

Förutsägbart pris

Ett pris per ansluten enhet ger hög kostnadseffektivitet

Serviceportal

Monitorera och konfigurera dina enheter och ladda ned rapporter

Testa våra globala SIM-kort

Utvecklar du en IoT-lösning? Har du redan hårdvaran och en idé? Vi erbjuder global IoT-uppkoppling – prova den utan kostnad.
Anmäl dig till våra test-SIM

Managed Connectivity produktbeskrivning

Detaljerad beskrivning av vår Managed Connectivity-lösning.
Läs mer