Managed IoT Cloud

Vår molnbaserade IoT-plattform för att få tillgång till, lagra och bearbeta data från dina uppkopplade produkter – en heltäckande lösning som fungerar med alla uppkopplingstekniker.

Home / Erbjudande / Managed IoT Cloud

Din molnbaserad IoT-plattform

Managed IoT Cloud är en IoT-plattform – färdig att använda och som ger en genväg till framgångsrika uppkopplade tjänster. I stället för att bygga en egen plattform från grunden kan våra kunder ta en idé till verkligheten på bara några veckor.

Managed IoT Cloud samlar in och lagrar data från dina uppkopplade enheter och ger dig samtidigt de verktyg du behöver för att förvandla data till affärsvärde. Kärnkomponenterna är intuitiva och enkla att använda, och våra utvecklingsvänliga API:er gör det enkelt att bygga anpassade appar och gränssnitt för ditt företag och dina kunder.

Med Managed IoT Cloud kan du:

Boka en presentation av Managed IoT Cloud

Vill du titta närmare på plattformen? Vi skulle gärna ge dig en livepresentation!
Boka en presentation

Ett komplett paket för din Managed IoT-lösning

Med vår globala Managed Connectivity-tjänst kombinerat med vår molnbaserade IoT-plattform får du allt du behöver för att framgångsrikt lansera och hantera uppkopplade produkter runt om i världen.

Läs mer om Managed Connectivity

Med hjälp av Managed IoT Cloud kan du snabbt koppla upp och digitalisera dina produkter. Vi hanterar de tekniska aspekterna av din IoT-uppkoppling så att du kan fokusera på dina strategier, produkter och användarupplevelse.


Ola Arnrup
Product Manager IoT

Anlitad av de bästa

I mer än två decennier har vi hjälpt ledande företag att lyckas med banbrytande IoT-lösningar. Lär dig mer om deras strategier och hur du kan lyckas med din uppkopplade lösning.

Så når Husqvarna fler kunder med hjälp av IoT

Hur lyckades ett väletablerat, 300 år gammalt tillverkningsföretag sälja trädgårdsverktyg som en hyrtjänst för att utöka sin kundbas?
Ladda ned IoT-fallstudien

Kylning på nytt sätt med IoT

ISA optimerade sin prestanda och slimmade sina processer genom att börja använda IoT för sina frysar. Läs hur de kopplade upp sina produkter och hur IoT kan tillämpas på liknande sätt även i andra branscher, kanske även er!
Ladda ned IoT-fallstudien

Swegon

Swegons IoT-baserade klimatkontrollsystem gör att de kan sälja luftkvalitet som en tjänst.
Läs IoT-fallstudien

Byggt på Amazon Web Services

Managed IoT Cloud-plattformen använder AWS molntjänster för att leverera en skalbar, säker och pålitlig lösning. Med AWS i grunden har vi utvecklat och byggt på innovativ funktionalitet som vi vet att världsledande företag behöver för sina IoT-projekt.

Vad ingår i Managed IoT Cloud?

App Board

Möjlighet att enkelt konfigurera anpassade applikationer och dashboards för dig och dina kunder.

Information Management

Lagra, tillgängliggör och bearbeta stora volymer loT-data.

Communication Management

Tillhandahåller säker och pålitlig tvåvägskommunikation mellan molnet och de uppkopplade produkterna.

Device Management

Administrera och distribuera uppdateringar och konfigurationsändringar för de uppkopplade produkterna under hela livscykeln.

Connector

Förenkla utvecklingen av din uppkopplade produkt genom att använda vårt valfria beprövade kodbibliotek för deviceapplikationer.

Managed IoT Cloud produktbeskrivning

Detaljerad beskrivning av vår Managed IoT Cloud-lösning.
Läs mer

Hårdvara som är färdig för molnet

Cloud Ready hårdvara

Cloud Ready programmet gör det enklare att identifiera och köpa in IoT hårdvara med bra kvalitet. Genom att välja en hårdvara från vår partnerkatalog kan du minska komplexiteten och korta tiden för implementering.
Läs mer