Om oss

På Telenor Connexion anser vi att uppkopplade saker handlar om människor. Läs mer om oss, våra partners och hur du kan bli en del av vårt team.

Home / Företag

Connecting things. It’s all about people.

Vilka vi är

Telenor Connexion är en ledande skandinavisk leverantör av IoT-tjänster (Sakernas internet) med över 20 års erfarenhet av att arbeta med företag över hela världen.
Läs mer

Ledning och ägarskap

Högt kvalificerat med en passion för uppkopplade IoT-lösningar och med erfarenheter från olika branscher.
Läs mer

Telenor IoT - the first choice for IoT

Telenor IoT täcker behovet av IoT för organisationer av alla storlekar, allt från de med lokala behov till de med världens mest krävande internationella IoT-distributioner.
Läs mer

Vår historik

I mer än två decennier har vi arbetat med ledande företag som Volvo Cars, Scania, Hitachi Construction Machinery och Husqvarna för att skapa innovativa IoT-lösningar över hela världen.
Läs mer

Certifieringar

Våra certifieringar verifierar vårt engagemang att erbjuda kunderna högsta nivåer av service, kvalitetssäkring och datasäkerhet.
Läs mer

Betyg och recensioner

Recensioner är mycket viktiga för oss att ständigt förbättra våra tjänster. Telenor får utmärkta betyg och recensioner i Gartner Peer Insights i kategorin Managed IoT Connectivity Services, Worldwide.
Läs mer

Ansvar och hållbarhet

Som en del av Telenor Group fokuserar vi på ansvarsfullt företagande på alla våra marknader. Vårt förhållningssätt bygger på kontinuerlig förbättring.
Läs mer

Partners & återförsäljare

Vill du hitta en partner – eller kanske bli partner med oss? Utforska vilka vi samarbetar med, varför vi värdesätter våra partners och hur du kan gå med.
Läs mer

Allianser

Genom att dela insikter och erfarenheter med strategiska partners kan vi hitta nya sätt att lösa komplexa utmaningar. Läs mer om de företag och organisationer som Telenor Connexion samarbetar med.
Läs mer
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

 Ring eller fyll i formuläret, vi hör av oss till dig inom kort.

Hör av dig