Karriär

Hos Telenor Connexion kan du lyckas med din personliga utveckling och nå dina yrkesmässiga mål. Är du redo att bli en av oss?

Home / Företag / Karriär

Är du en av oss?

Hjärtat i företaget är våra medarbetare. Telenor Connexion är och ska vara en plats som samlar engagerade och talangfulla människor med olika bakgrunder.

Vårt kundfokuserade team av innovatörer, servicetekniker, kommunikationsspecialister, teknikexperter, säljare, kunnig supportpersonal och digitala mästare kommer från världens alla hörn. Men vi har alla en sak gemensamt: vår entusiasm för att bygga en smart och uppkopplad värld.

Lediga tjänster

Intresserad av att arbeta på Telenor Connexion men inte ser några lediga jobb som matchar din profil? Tveka inte att skicka en spontanansökan till: hr [at] telenorconnexion.com. Om du har en passande bakgrund som matchar vårt rekryteringsbehov kommer vi att kontakta  dig!

Product Manager

We are currently looking for a Product Manager to join our team.
Läs mer

Solution architect and technical lead

We are looking for a Solution architect and technical lead.
Läs mer

En bra arbetsplats

Telenor Connexion med huvudkontor i Stockholm är IoT-specialisten inom Telenor Group – en av världens största mobiloperatörer. Vi kopplar upp saker för att hjälpa till att driva verksamheter, omvandla branscher, stärka samhällen och bygga smarta städer.

Telenor Connexion arbetar internationellt, över gränser för att leverera globala lösningar. Med lokal kunskap kan vi även hjälpa våra kunder att hantera lokala regelverk och geografiska utmaningar.

Vår ledningsgrupp har en tydlig strategi och en gedigen bakgrund inom telekom- och IT-branschen – något som har fram lett till vår ledande marknadsandel i Sverige.

Förmåner – din hjälp till framgång

Syftet med vårt förmånspaket är att ta hand om dig fysiskt, psykiskt, ekonomiskt och socialt, så att du har möjlighet till ett meningsfullt liv, både yrkesmässigt och privat.

Här är något av det vi erbjuder:

Håll dig frisk

Friskvård som hjälper dig att vara frisk och sund.

Res utan bekymmer

Våra medarbetare får en reseförsäkring och kan få medicinsk hjälp var det än behövs.

Fokus på familjen

Nyblivna föräldrar får ledigt och har rätt till föräldrapenning så att de kan njuta fullt ut under denna period. (Varierar beroende på geografisk placering)

Fortsatt kunskapsutveckling

Vi uppmuntrar personlig utveckling och utbildningsprogram som hjälper dig att bli ännu bättre på det du gör!

Vi finns till för att hjälpa våra kunder att dra nytta av fördelarna med att vara uppkopplad. Vår framgång mäts genom hur passionerat våra kunder samarbetar med oss och talar om oss.

Vårt uppdrag understryker vårt fokus på att möjliggöra uppkopplingar – med saker och med andra människor. På så vis står våra kunder i centrum för allt vi gör, och vi finns till för att hjälpa dem att uppnå sina mål genom att vara uppkopplade.

Det är inte bara resultaten som räknas för oss, utan även hur vi uppnår dem. Våra fyra kärnvärden vägleder oss dagligen så att vi kan bygga meningsfulla relationer – både internt och externt.

Respektfullhet: Vi värdesätter och respekterar lokala kulturer och eftersträvar att vara en del av de lokala samhällen där vi är verksamma.

Hålla vad man lovar: Vi levererar det vi lovat, och lovar inte för mycket. Det handlar om att agera – inte prata.

Enkelhet: Vi komplicerar inte saker i onödan. Allt vi producerar ska vara lätt att förstå och använda.

Inspirera: Allt vi producerar ska vara snyggt, modernt och fräscht. Vi hittar nya sätt att förbättra och skapa värde – för människor och samhället i stort.

Telenor har fyra beteenden som är kopplade till vår vision, uppdrag, värderingar, våra ledarskapsattityder och vårt ramverk: uppförandekoden.

Alltid utforska – Vi tror att tillväxt kommer av att lära sig nytt varje dag. Vi är nyfikna och vi vågar utmana, testa, misslyckas snabbt och växla spår.

Skapa tillsammans – Vi tror att team med varierad sammansättning finner bättre lösningar. Vi söker olika perspektiv, att dela, engagera och hjälpa varandra för att lyckas.

Hålla löften – Vi tror att förtroende är nyckeln i alla våra relationer. Vi tar ansvar och är stolta över att leverera med precision och integritet.

Visa respekt – Vi tror på den unika individens förmåga att förstå vad som är betydelsefullt för människor. Vi möter alla öga mot öga, lyssnar och visar att vi bryr oss.

Bygga en uppkopplad värld

Vi tror på kraften i en uppkopplad värld. Vi ger människor möjlighet att förverkliga nya och långtgående möjligheter som kan förändra liv, samhällen och världen.

Vi på Telenor Connexion är engagerade i att möjliggöra denna förändring. Tillsammans bygger vi smarta industrier, smarta städer – och faktiskt en smart planet. Läs mer om hur vi lever upp till vårt ansvar som företag.

Så här säger våra medarbetare:

(Källa: Employment engagement survey 2019)

Telenor Connexion behandlar alla medarbetare med respekt, så att vi kan känna oss trygga och nöjda med att arbeta här. Ledningen uppmuntrar oss att uppträda ärligt och etiskt. Jag älskar hur det är här och är beredd att tillbringa hela mitt yrkesliv här.

Professionalism, kompetens, generösa och omtänksamma kollegor och våra kunder – det är de som gör Telenor Connexion till det bästa företaget att jobba för!

Vi hjälper kunder med digitalisering och att driva nya affärer. Det finns möjlighet att testa nya idéer och nya sätt att göra affärer, som bygger på att arbeta nära kunderna.

Hos Connexion har jag möjlighet att lära mig nya saker och utveckla nya färdigheter varje dag.

Det jag uppskattar mest med att arbeta på Connexion är mina kollegor, de är en enorm inspiration som gör att man alltid presterar sitt bästa.

Jag uppskattar att arbeta för ett framgångsrikt företag inom IoT-branschen. Ledningen satsar verkligen på att skapa en trivsam atmosfär. Den jordnära ledningsgruppen är också mycket uppskattad.