The first choice for IoT

Telenor IoT täcker behovet av IoT för organisationer av alla storlekar, allt från de med lokala behov till de med världens mest krävande internationella IoT-distributioner.
Med hundratals dedikerade IoT-specialister är vi det största teamet av alla nordiska IoT-tjänsteleverantörer, redo att serva våra kunder. Våra IoT-specialister finns i 18 länder i Afrika, Amerika, Asien, Stillahavsområdet och Europa. Vi har konsoliderade resurser, ett gemensamt team och produktportfölj samt en marknadsstrategi, för att säkerställa att alla våra kunder får tillgång till marknadsledande kompetens och bästa kunnande.
Våra IoT-lösningar erbjuds av samtliga av Telenors affärskanaler i Norden (Telenor Sverige, Telenor Norge, Telenor Danmark och DNA Finland), internationellt via Telenor Connexion, samt genom utvalda partners.

Telenor rankas bland de 10 bästa IoT-operatörerna globalt och bland de tre bästa i Europa efter volym och är den tydliga marknadsledaren i Norden.

Med fler än 17 miljoner uppkopplade enheter i mer än 190 länder är Telenor en erkänd världsledande leverantör av konnektivitetstjänster. År 2019 positionerades Telenor som ledare i Gartners Magic Quadrant för Managed IoT Connectivity Services, Worldwide.
Telenor var en av de tidiga pionjärerna inom IoT och har sedan länge tillbaka internationella kunder som Volvo, Scania, Verisure och Hitachi.

Har du frågor?

Kontakta oss

Let´s talk

Har du frågor kring Telenor IoT och vårt erbjudande?
Hör av dig till oss
Press-release

Telenor gathers strength in IoT for the 5G era

Businesses searching for world class Internet of Things solutions will find that Telenor’s new operating model brings the best capabilities and competence to every customer, today and in the future.
Read the press-release