Vilka vi är

Telenor Connexion är en ledande skandinavisk leverantör av IoT-tjänster (Sakernas internet) med över 20 års erfarenhet av att arbeta med företag över hela världen.

Home / Företag / Vilka vi är

Connecting things. It´s all about people.

Idag hjälper vi branschledande aktörer att koppla upp sina produkter och tjänster i global skala över alla vertikaler.

På Telenor Connexion anser vi att uppkoppling av saker i grunden handlar om människor. Vi har marknadens mest beprövade och tillförlitliga IoT-tjänster – med enastående prestanda och räckvidd, uppbackat med kundsupport i världsklass.

I över två decennier har vi arbetat med ledande kundföretag som Volvo Cars, Scania, Hitachi Construction Machinery och Husqvarna för att utveckla innovativa IoT-lösningar över hela världen. Vi hjälper våra kunder att utforma, implementera och hantera IoT-lösningar som kopplar samman enheter, maskiner, människor och platser. Våra uppkopplade lösningar är baserade på mer än 500 mobila nätverk över hela världen, en tillförlitlig teknik med ojämförlig global täckning och kvalitet.

Vi erbjuder varje kund en snabbrörlig, dedikerad, global IoT-specialist som har styrkan, räckvidden och stödet från att vara en del av en av världens största mobiloperatörer. Vår kundsupport, som består av engagerade IoT-experter, är baserad i Sverige och är tillgänglig 24/7/365. För oss är alla kunder viktiga och våra kundteam ser till att allt fungerar.

Idag hanterar vi mer än 10 miljoner aktiva uppkopplingar och har unik kunskap och erfarenhet av att bygga och driva storskaliga, globala IoT-lösningar.

Våra kunder

Vi är stolta över att arbeta med företag över hela världen, transformera företag digitalt och skapa nya affärsmöjligheter.

Telenor Connexion-teamet

Vi är dedikerade IoT-specialister inom Telenor Group – en av världens största mobiloperatörer. Vårt huvudkontor och teknikcenter finns i Sverige och vi har säljrepresentation i Storbritannien, USA, Tyskland, Italien, Sydafrika, Japan, Korea, Kina, Singapore och Malaysia. Vi är stolta över vår nordiska arv och att ha en öppen och transparent verksamhet runt om i världen.

Telenor Connexions team består av en heterogen grupp skickliga innovatörer, inklusive plattformsutvecklare, servicetekniker, dataforskare och marknadsförare. Vad som förenar oss är ett engagemang för att ge våra kunder lösningar och tjänster som har en positiv påverkan på företag och samhällen.

Global räckvidd och specialistkunskaper

Som en del av Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer, förser vi våra kunder med användarvänliga och tillförlitliga uppkopplingar på världens alla marknader. Detta backas upp med support på expertnivå och personlig service – något som våra kunder upplever som en av våra största styrkor. 

Vårt team engagerar sig i varje kunds individuella behov och utmaningar redan tidigt i projektets strategiska planeringsfas och erbjuder support genom produktens hela livscykel. Vi hjälper kunderna att rulla ut skalbara, stabila och säkra IoT-lösningar som uppfyller kraven på täckning, kvalitet och pris.

Att leda loppet

IoT-teknologier gör det möjligt för våra kunder att ansluta sina produkter och i sin tur skapa en direktlänk till slutanvändarna. Att använda data från dessa slutanvändare skapar oändliga möjligheter till differentiering i global skala och med lokal anpassning. Ingenting står stilla när det kommer till Internet of Things och det gör inte vi heller. Vi optimerar kontinuerligt våra lösningar för att du ska få ut så mycket som möjligt av IoT.

Våra partners

Telenor Connexion arbetar nära med industriledande partners för att öka värdet för våra kunder. Tillsammans möjliggör vår kombinerade styrka oss att övervinna alla utmaningar som företag står inför idag.

Certifieringar

Våra certifieringar verifierar vårt engagemang att erbjuda kunderna högsta nivåer av service, kvalitetssäkring och datasäkerhet.
Läs mer

Vår historik

I mer än två decennier har vi arbetat med ledande företag som Volvo Cars, Scania, Hitachi Construction Machinery och Husqvarna för att skapa innovativa IoT-lösningar över hela världen.
Läs mer
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

 Ring eller fyll i formuläret, vi hör av oss till dig inom kort.

Hör av dig