IoT Event ”Delningsekonomi och Digital Innovation” med Husqvarna

September 27, 2018 i Stockholm

Tech, innovation, Internet of Things och Subscription Economy är viktiga byggstenar för ett nytt sätt att göra affärer. Fler och fler företag inser att man måste börja tänka i nya banor för att ta till vara på både förändrade beteenden och de fördelar som den snabba teknikutvecklingen skapar. Men få vet exakt hur de ska satsa och än mindre gå tillväga rent praktiskt.

Kom och hör de främsta på området berätta om framgångsfaktorerna inom delningsekonomi, hur man nyttjar möjligheterna som skapas av teknikutvecklingen och hur man lyckas få fem företag från vitt skilda branscher att leverera.

Eventfakta

Datum & Tid:
27 september 2018, 15:00 – 17:00 (Registrering från 14:30)

Anmälan:
Anmälningssida (Begränsat deltagarantal)

Arrangör:
Telenor Connexion, HiQ, Flex, Husqvarna, Zuora
Adress:
HiQ kontoret, Våning 9, Regeringsgatan 20, Stockholm

Ett lyckat exempel är Husqvarna Battery Box – en lösning som skapade hög kundnöjdhet och har potential att helt förändra det framtida sättet att fixa med trädgården.

Husqvarna har tillsammans med Telenor Connexion, HiQ, Flex och Zuora tagit fram Husqvarna Battery Box, en uppkopplad verktygsbod där privatpersoner enkelt kan hyra verktyg över dagen. Nu berättar vi hur vi gick från idé till färdig lösning på sex månader. Vi kommer även att dela erfarenhet från hur man framgångsrikt kan arbeta i ett ekosystem med andra företag och hur kan detta ge upphov till nya idéer, produkter och tjänster.

Seminariet kommer även ta upp större frågor såsom: Hur länge är det hållbart att konsumera som vi gör? Hur kan företag driva beteendeförändring? Vilka framtida möjligheter kommer att ges med Internet of Things?

Hela programmet presenteras i augusti. Anmäla dig redan idag!

Läs gärna vår IoT kundcase om Husqvarna

Husqvarna: Motorsågar går in i delningsekonomin med Husqvarna Battery Box

För att behålla sin konkurrenskraft kan etablerade tillverkare införa abonnemangsbaserade betalningar i kombination med IoT-teknik. Läs mer om hur Husqvarna Group når nya konsumenter med hjälp av Telenor Connexions Managed IoT-lösningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få den senaste IoT kunskapen samt info om våra evenemang

Se vårt sekretessmeddelande. Du kan närsomhelst avregistrera dig här.

Är ditt företag redo för IoT och digital transformation?

Vårt IoT Readiness Test kan hjälpa dig att avgöra hur långt din organisation har kommit hittills och vilka steg ni behöver ta för att utveckla och införa framgångsrika IoT-lösningar.