IoT-lösningar för din bransch

Internet of Things gör intåg i nästan alla branscher. I vissa sektorer skapar uppkopplade enheter förutsättningar för förbättrad drift och reducerade kostnader, medan andra branscher omvandlas helt. Oavsett din bransch kan vi hjälpa ditt företag att dra maximal nytta av IoT.

Exempel på olika IoT-lösningar och kunder

Kundcase

FirstView: Digital signage tar hjälp av IoT

Finska digital signage-leverantören FirstView påskyndar sin globala expansion med hjälp av globala SIM-kort från Telenor Connexion.

Läs mer
Kundcase

Swegon: Smarta byggnader ger betydande energibesparingar

Swegons IoT-aktiverade klimatkontrollsystem gör byggnaderna hållbara, energieffektiva och flexibla. Läs om deras IoT-lösning och hur de säljer luftkvalitet som en tjänst.

Läs mer
Kundcase

Exibea: Energihushållning från hemmet till molnet

Exibea hjälper konsumenterna att förstå vad som drar energi och hur de kan minska sina energikostnader. Läs mer om hur vi hjälpte Exibea att utveckla en IoT-kommunikationslösning.

Läs mer
Kundcase

Bornemann: Smartare hantering av fordonsflottor

Bornemann erbjuder sina kunder ökad effektivitet, ökad produktivitet och lägre driftskostnader. Läs mer om hur vi hjälper dem att göra det.

Läs mer
Kundcase

Microwave Telemetry: Så blev det lättare för forskarna få information

Läs om hur vi hjälper forskare att rädda hotade fågelarter genom att spåra deras rörelsemönster med hjälp av Microwave Telemetrys GPRS/GSM-spårning.

Läs mer
Kundcase

Trax: Håll kontakten med nära och kära

Läs om hur IoT hjälper människor att hålla koll på barn och husdjur, när som helst och från vilken plats som helst, med hjälp av en liten smart GPS-tracker.

Läs mer