Tillverkningsindustrin

Med IoT-affärslösningar får tillverkare inte bara kraft att förbättra och automatisera produktionen utan kan även utöka sin värdekedja med affärsmodeller för produkter som tjänster med direktuppkoppling till slutkunderna.
Upptäck våra IoT-lösningar för tillverkningsindustrin.

Kundcase

Carpigiani: Ett glassigt recept för framgång

Läs om hur Carpigiani, med hjälp av vår IoT-lösning, levererar mervärde och ger exceptionell kundservice, vilket bidrar till försäljningstillväxt.

Läs mer
Insikt

IoT omvandlar tillverkningen – och tillverkarna

Tillverkare som förstår IoT:s fulla potential kan inte bara effektivisera produktionen utan även skapa helt nya affärsmodeller och intäktsströmmar. För att underlätta den långsiktiga globala tillväxten och utvecklingen behöver proaktiva tillverkare en erfaren IoT-partner.

Läs mer
Insikt

IoT inom industriell tillverkning – en kort översikt

Du vet säkert att IoT redan omvandlar tillverkningen, men de faktiska exemplen och fördelarna kanske inte är lika tydliga. Läs vår korta översikt över hur tillverkare kan använda IoT för att omvandla sin verksamhet.

Läs mer

Säkra IoT-lösningar för tillverkningsföretag – designade för enkel implementering och expansion.

Utforska framtiden för IoT och industriell tillverkning

Varför tillverkningsindustrin behöver IoT

IoT inom tillverkningsindustrin, ibland kallad Industrial IoT (IIoT), ger ett tillverkande företag möjlighet att radikalt omvandla såväl sin verksamhet som hela företaget.