Nyhetsrum

Välkommen till vårt nyhetsrum! Här hittar du vårt samlade pressmaterial: pressmeddelanden, nyheter, videor, bilder och logotyper för nedladdning samt kontaktinformation.

2018-04-27
Pressmeddelande

Telenor Connexion passerar 10 miljoner SIM-kort

Internet of Things-leverantören Telenor Connexion passerade nyligen 10 miljoner installerade SIM-kort. Utvecklingen har gått fort de senaste åren och Telenor placerar sig nu bland de tre största IoT-operatörerna i Europa och bland de tio största IoT-operatörerna i världen.

2018-02-08
Pressmeddelande

Uppkopplade skärmar via Telenor Connexion påskyndar FirstViews utlandsexpansion

​Finska digital signage-leverantören FirstView har valt en lösning med global uppkoppling från Telenor Connexion för att påskynda och effektivisera sin utlandsexpansion.

2017-10-31
Pressmeddelande

Telenor Pakistan väljer Telenor Connexion som IoT-partner

Efter en noggrann utvärdering av IoT-leverantörer har Telenor Pakistan valt Telenor Connexion som partner i ambitionen att leda IoT-utvecklingen i Pakistan.

2017-10-30
Pressmeddelande

Gartner placerar Telenor Connexion som ”utmanare” i 2017 Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide

Telenor Connexion är för andra året i rad med när analysbolaget Gartner utvärderar globala IoT-leverantörer inom Managed M2M Services. I år förflyttar sig Telenor Connexion från ”Niche” till kvadranten ”Challengers”, jämfört med föregående år.

2017-04-21
Pressmeddelande

Husqvarna tar, med hjälp av Telenor Connexion och partners, steget in i delningsekonomin

Husqvarna Battery Box – världens första uppkopplade verktygsbod – ger villaägare enkel tillgång till batteridrivna trädgårdsredskap. Telenor Connexion tillhandahåller uppkoppling, molnlösning och dess ekosystem av partners, inklusive Flex, HiQ och Zuora.

2017-03-30
Pressmeddelande

Ny IoT-rapport guidar företag genom den digitala transformationen

Allt fler företag kopplar upp sina produkter, men det är fortfarande få som har gått från traditionell produkt till en uppkopplad produkt som tjänst. Ett nytt white paper, framtaget av Northstream på uppdrag av Telenor Connexion, vägleder företag genom de grundläggande förändringar som krävs för en sådan affärsmodell.

Om Telenor Connexion

Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar Internet of Things (IoT)-lösningar. Med snart 20 års erfarenhet och en global produktportfölj gör företaget det enkelt för kunderna att koppla upp sina produkter och tjänster. Tillsammans med kunder som Volvo, Scania, Hitachi Construction Machinery, Verisure Securitas Direct och Husqvarna har Telenor Connexion utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.Företaget stödjer sina kunder under hela produktlivscykeln – från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras kunderna en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.

Huvudkontor och tekniskt center finns i Sverige och företaget har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.

Vill du veta mer?

Maria Willander

Head of Marketing

maria.willander@telenorconnexion.com