Nyhetsrum

Välkommen till vårt nyhetsrum! Här hittar du vårt samlade pressmaterial: pressmeddelanden, nyheter, videor, bilder och logotyper för nedladdning samt kontaktinformation.

2017-04-21
Pressmeddelande

Husqvarna tar, med hjälp av Telenor Connexion och partners, steget in i delningsekonomin

Husqvarna Battery Box – världens första uppkopplade verktygsbod – ger villaägare enkel tillgång till batteridrivna trädgårdsredskap. Telenor Connexion tillhandahåller uppkoppling, molnlösning och dess ekosystem av partners, inklusive Flex, HiQ och Zuora.

2017-03-30
Pressmeddelande

Ny IoT-rapport guidar företag genom den digitala transformationen

Allt fler företag kopplar upp sina produkter, men det är fortfarande få som har gått från traditionell produkt till en uppkopplad produkt som tjänst. Ett nytt white paper, framtaget av Northstream på uppdrag av Telenor Connexion, vägleder företag genom de grundläggande förändringar som krävs för en sådan affärsmodell.

2017-03-16
Nyheter

Telenor Connexion sponsrar Sveriges första IoT-pod

Idag lanserar Ny Teknik IoT-podden, en podcast med fokus på sakernas Internet, Internet of Things. Civilingenjören och debattören Paulina Modlitba Söderlund leder podden. Telenor Connexion och Rejlers är sponsorer.

2017-03-15
Pressmeddelande

Från Internet of Things till Internet of Us – Telenor Connexions affärsutvecklingschef microchippar sig

Efter Internet of Things kommer nu Internet of Us. Under Industrimässorna Syd i Malmö kommer Telenor Connexions affärsutvecklingschef Fredrik Östbye att få ett microchip implanterat live på scenen.

2017-03-06
Pressmeddelande

​Telenor Connexion utser Dean Woods till ny försäljningsdirektör

Telenor Connexion har utnämnt Dean Woods till ny försäljningsdirektör. Woods kommer att leda företagets globala säljteam och ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla den redan etablerade, globala kundportföljen.

2017-02-13
Pressmeddelande

Kompetensbrist bromsar IoT-satsningar

Förutsättningarna i Sverige för uppkopplade lösningar är goda anser företagen. Samtidigt saknar många både kunskap och resurser för satsningar på området. Det visar en ny undersökning genomförd bland Ny Tekniks läsare.

Videor

Logotyper

Ledningsgrupp

Talespersoner

Om Telenor Connexion

Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar Internet of Things (IoT)-lösningar. Med snart 20 års erfarenhet och en global produktportfölj gör företaget det enkelt för kunderna att koppla upp sina produkter och tjänster. Tillsammans med kunder som Volvo, Scania, Hitachi Construction Machinery, Verisure Securitas Direct och Husqvarna har Telenor Connexion utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.Företaget stödjer sina kunder under hela produktlivscykeln – från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras kunderna en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.

Huvudkontor och tekniskt center finns i Sverige och företaget har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.

Vill du veta mer?

Maria Willander

Head of Marketing

maria.willander@telenorconnexion.com