Våra partners och återförsäljare

Vill du hitta en partner – eller kanske bli partner med oss? Utforska vilka vi samarbetar med, varför vi värdesätter våra partners och hur du kan gå med.

Home / Partners & återförsäljare

Kraften i partnerskap

Vi arbetar med specialiserade IoT-experter över hela värdekedjan för att hitta nya lösningar och nå nya genombrott. Genom öppet samarbete inspirerar vi varandra för att kontinuerligt förnyas – tillsammans är vi starkare!

Bli en av våra partners

Telenor Connexion samarbetar med ett brett partnerekosystem, inklusive maskinvaruleverantörer och systemintegratörer. Ta reda på hur du kan samarbeta med oss.
Läs mer

Hitta en partner

Baserat på dina specifika utmaningar och behov bygger vi ett noga utvalt team av experter för att förstärka vår kärnlösning. Sök i vårt ekosystem för att hitta en partner som tillgodoser dina behov.
Läs mer

Cloud Ready hårdvara

Cloud Ready programmet gör det enklare att identifiera och köpa in IoT hårdvara med bra kvalitet. Genom att välja en hårdvara från vår partnerkatalog kan du minska komplexiteten och korta tiden för implementering.
Läs mer
Kontakta oss

Fråga en IoT expert

Är du redo att komma igång med loT? Kanske vill du förbättra dina nuvarande uppkopplade tjänster? Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.
Hör av dig till oss