Bli en av våra partners

Telenor Connexion samarbetar med ett brett partnerekosystem, inklusive maskinvaruleverantörer och systemintegratörer. Ta reda på hur du kan samarbeta med oss.

Home / Partners & återförsäljare / Bli en av våra partners

Så samarbetar vi med partners

Vårt partnerekosystem består av systemintegratörer, hårdvarukonstruktörer, tjänsteleverantörer, device-leverantörer, nätoperatörer, myndigheter, innovationscentra, akademiska institutioner och mer.

Beroende på specifika utmaningar och behov hos våra kunder bygger vi ett noga utvalt team av experter för att förstärka vår kärnlösning. Med samarbeten som bygger på öppenhet och förtroende inspirerar vi varandra att hitta innovativa, marknadsledande lösningar.

Varför bli partner med oss?

Genom att dela idéer, insikter och erfarenheter, hittar vi nya sätt att lösa komplexa problem, nå nya marknader och samtidigt utvecklas. Våra partnerskap gör att de tjänster vi kan erbjuda våra kunder sticker ut, därför värdesätter vi ett nära samarbete med våra partners – och fortsätter bygga ut vårt ekosystem.

Kontakta oss

Vill du bli en partner eller återförsäljare?

Hör av dig till våra partner managers.

Hör av dig till oss

Hitta en partner

Baserat på dina specifika utmaningar och behov bygger vi ett noga utvalt team av experter för att förstärka vår kärnlösning. Sök i vårt ekosystem för att hitta en partner som tillgodoser dina behov.
Läs mer