Home / Press release / ​Telenor Connexion utser Dean Woods till ny försäljningsdirektör

​Telenor Connexion utser Dean Woods till ny försäljningsdirektör

Telenor Connexion har utnämnt Dean Woods till ny försäljningsdirektör. Woods kommer att leda företagets globala säljteam och ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla den redan etablerade, globala kundportföljen.

Dean Woods har utnämnts till ny försäljningsdirektör på Telenor Connexion.

Brittisk telekomveteran har utsetts att leda företagets fortsatta tillväxt på den snabbt växande marknaden för Internet of Things-lösningar.

Telenor Connexion, en ledande global leverantör av IoT-lösningar, meddelade idag att företaget utnämnt Dean Woods till ny försäljningsdirektör. I denna roll kommer Woods att leda Telenor Connexions globala säljteam och ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla den redan etablerade, globala kundportföljen.

Woods har över 23 års erfarenhet inom telekommunikation, maskin-till-maskin-kommunikation och Internet of Things (IoT). Han har varit anställd på Telenor Connexion sedan 2009 och har innehaft befattningar som chef för Market Expansion, chef för Region Storbritannien och Irland, USA och APAC samt försäljningschef IoT Solutions. Innan Woods började på Telenor Connexion var han anställd som Service Business Director på Huawei Technologies.

– Dean har haft en avgörande roll i att stärka Telenor Connexions närvaro i regionerna och har gedigen erfarenhet av att bygga framgångsrika säljorganisationer och att leverera resultat. Hans vinnande attityd och personlighet ser jag som en stark tillgång i mötet med kund. Dean kommer att starkt bidra till att vi som företag fortsatt kan tillgodose våra kunders behov av innovativa IoT-lösningar för den globala marknaden, säger Mats Lundquist, VD på Telenor Connexion.

– Jag ser det som en fantastisk möjlighet att få leda vårt globala, kundfokuserade team, säger Woods. Efter att ha ansvarat för Telenor Connexions regionala sälj- och affärsutvecklingsinsatser i Storbritannien, USA och APAC under de senaste åtta åren är jag inte bara redo, utan ser även mycket fram emot, att bidra till den globala affärsutveckling som är avgörande för företagets fortsatta tillväxt.

 Dean Woods började officiellt som försäljningsdirektör den första mars 2017.