Home / Press release / Telenor Connexion lanserar Nordic IoT Challenge 2015

Telenor Connexion lanserar Nordic IoT Challenge 2015

Idag lanserarTelenor Connexion "Nordic IoT Challenge 2015", ett initiativ för att uppmärksamma innovation och kvalitet inom sakernas Internet (IoT). Tävlingen riktar sig till innovatörer och entreprenörer i Norden.

Idag lanserar Telenor Connexion Nordic IoT Challenge 2015, ett initiativ för att uppmärksamma innovation och kvalitet inom sakernas Internet (IoT). Tävlingen riktar sig till lysande innovatörer och entreprenörer i Norden som uppmanas att lämna in bidrag (design/projekt/koncept) relaterade till sakernas Internet och smarta enheter.

Telenor Connexion delar ut totalt € 25,000 till det mest innovativa projektet som bidrar till en smartare, uppkopplad värld. Förutom prissumman kommer vinnarna att ha tillgång till Telenor Connexions advisory team för att hjälpa till att förverkliga sin produkt eller tjänst in inom sex månader.

Tävlingen startar i dag 20 augusti och bidragen ska vara inlämnade senast den 25 september. Vinnarna (1:a, 2:a och 3:e plats samt tre hedersomnämnanden) kommer att tillkännages vid en prisceremoni på Digital Winners konferensen i Oslo den 21 oktober.

En panel av erfarna IoT experter kommer att välja ut de mest innovativa produkterna enligt kriterier såsom innovationsnivå, marknadsmässighet och användbarhet.

Mer information om Nordic IoT Challenge 2015!