Home / Resurser & Nyheter

IoT resurser & nyheter

Här finns information och kunskap som hjälper dig att lyckas med uppkopplade produkter och IoT.

Oavsett om du vill ha en snabbtitt eller dyka ned på djupet, delar vi gärna vår mer än 20-åriga erfarenhet och kunskap om IoT. 

Events & framträdanden

På Telenor Connexion värdesätter vi möten med människor ansikte-mot-ansikte för att dela kunskap och praktiska insikter om IoT. Hör av dig till oss för att få kontakt med våra medarbetare vid de event som listas nedan.
Läs mer

Resurser

Här finns information och kunskap som hjälper dig att lyckas med uppkopplade produkter och IoT.
Läs mer

Pressrum

Välkommen till vårt pressrum! Här hittar du pressmeddelanden samt bilder och logotyper för nedladdning.
Läs mer

Mest nedladdade resurser

Uppkopplingstekniker för IoT

Att välja den mest lämpliga konnektivitetsteknologin är ett av de viktigaste besluten som företag behöver ta i sin IoT-lanseringsstrategi, eftersom konnektivitet är en viktig komponent i en IoT-lösning från början till slut. Ta reda på mer i vår rapport.
Läs mer

LTE-M vs NB-IoT – En guide som undersöker skillnaderna dem emellan

Läs vår guide kring valet mellan LTE-M och NB-IoT. Konnektivitet är en avgörande del av produktdesign och prestanda där val av teknologi måste ske tidigt i processen.
Läs mer

IoT-förutsägelser 2020

Vilken roll kommer IoT att spela i kampen mot klimatförändringar? Ta del av vår IoT-rapport för 2020 och därefter.
Ladda ner PDF

Vad är IoT? – Guide till IoT-terminologin

Bli flytande i allt inom IoT ekosystemet – från smarta enheter till kommunikationstekniker och hur de används ute på marknaden. Vi förklarar 185 IoT termer.
Ladda ner guiden

En guide till eUICC (eSIM) i storskaliga IoT-distributioner

Planering av en IoT-strategi idag innebär att många teknikrelaterade beslut måste fattas – beslut som påverkar produktdistributionen på lång sikt. Om, hur och när man ska använda eUICC-teknik är ett av dessa avgörande val.
Ladda ner guiden

IoT revolutionerar skadedjursbekämpning

Anticimex lanserade framgångsrikt uppkopplade fällor som ledde till högre effektivitet och ökad kundupplevelse på ett miljövänligt tillvägagångssätt. Ta reda på hur IoT kan nyttjas i liknande situationer inom andra branscher.
Läs mer

Varför tillverkningsindustrin behöver IoT

IoT inom tillverkningsindustrin, ibland kallad Industrial IoT (IIoT), ger ett tillverkande företag möjlighet att radikalt omvandla såväl sin verksamhet som hela företaget.
Läs mer

Från produkt till en uppkopplad produkt som tjänst

Ställ om ditt företag från att sälja en produkt till att erbjuda en uppkopplad produkt som tjänst. Ladda ner vår rapport för att lära dig mer.
Läs mer