Telenor Connexion tar service seriöst

Högkvalitativ support för alla kunder är har högsta prioritet. Din personal kan använda vår självbetjäning och vi har flera nivåer av SLA (Service-Level-Agreement) som uppfyller dina behov.

Service Desk dygnet runt

Telenor Connexion Service Desk är bemannad dygnet runt, alla dagar om året.
Teamet består av handplockade M2M- och IOT-experter som ständigt optimerar systemen och löser problem innan de uppstår.

Självbetjäning

Självbetjäningskontroll och hantering av dina kunder från en självbetjäningsportal eller genom integration direkt till våra API:er och till ditt eget IS/IT-system. Alla Telenor Connexions kunder får tillgång till en webbaserad självbetjäningsportal som ger full överblick och kontroll över IoT-lösningen.

Självbetjäningsportalen innehåller SIM-hanteringsverktyg, trafikövervakning i realtid, varningsfunktioner, historisk statistik och diagnostiska verktyg.

Service Level Agreement (SLA)

Vår bakgrund som mobiloperatör gör att vi alltid fokuserar på Service Level Agreements för att garantera vissa kvalitetsnivåer för våra kunder. Det här var viktigt redan från början för oss när vi byggde upp vår organisation och i relationen med våra kunder som hade mycket höga krav på servicenivå och tillgänglighet.

Vi har ett antal olika SLA-nivåer för att du alltid ska kunna leverera en pålitlig och tillgänglig service till din slutkund.

Ditt dedikerade serviceteam av tekniska experter.

Telenor Connexions Head of Customer Service Patrik Hentzel, berättar om hur Telenor Connexion ger support till våra kunder.

En stor del av jobbet är att ge support utan att ha hela bilden klar för sig. Varje kunds design är unik och därför uppför sig de uppkopplade enheterna på olika sätt. Här är det viktigt att få en tydlig beskrivning från kunden för att kunna förstå, analysera och vidta rätt åtgärder. För att kunna leverera den kvalitet våra kunder förväntar sig, har vi experter som hanterar och löser alla problem.

Läs mer om våra IoT-lösningar

Telenor Connexions erbjudande

Telenor Connexion kan hjälpa dig att utforma, införa och drifta IoT-lösningar som förbättrar eller helt omvandlar din verksamhet.