Telenor Connexions erbjudande

Telenor Connexion kan hjälpa dig att utforma, införa och driva IoT-lösningar som förbättrar eller helt förvandlar din verksamhet.

En snabbtitt på våra IoT-lösningar

En IoT-lösning kan erbjuda ett stort antal möjligheter för företag, från uppkopplade enheter som delar slutanvändardata, till lösningar som möjliggör autonom drift av fordon och maskiner.

Läs mer

IoT design och projektledning

Vi tror att framgångsrika IoT-lösningar kräver en gedigen strategi och arbetsprocess, kombinerat med mänsklig insikt och praktiska erfarenheter. Utforska vår spelplan för framgång inom Internet of Things.

Läs mer

Fem kriterier för din globala IoT-lösning

Att utforma, implementera och drifta en stabil IoT-lösning kräver en bra strategi som stöds av modern teknik och bästa praxis. Här är våra fem kriterier för IoT-lösningar.

Läs mer

Telenor ARTS – Avancerat verktyg för realtidsanalys

Via vårt molnbaserade nätverksanalysverktyg får ARTS-kunder tillgång till realtidsinsikter i prestandan för deras IoT-enheter och -nätverk baserat på big data-analys.

Läs mer

Telenor Connexion tar service seriöst

Miljoner uppkopplade enheter, med endast en kontaktpunkt. Vårt team av specialister erbjuder dygnet runt-bevakning och support.

Läs mer

Test Lab

Experiment med applikationer, moduler och betaversioner i en kontrollerad radiomiljö i kombination med live core-nätverk.

Läs mer